Poštovane kolegice, kolege i prijatelji

Čast mi je, ovim putem, pozvati Vas na, sada već tradicionalno druženje u organizaciji IPA Zabok, koje će se ove godine održati pod motom "SPORTOM PROTIV DROGE".

Dana 01.06.2013. godine, subota, IPA Zabok je za Vas pripremila slijedeće sportske discipline;

  1. Paintball - speedball
  2. Gađanje zračnom puškom - samo žene
  3. Pikado - samo žene
  4. Bela
  5. Kuglanje

Poslije sportskih aktivnosti za sve takmičare i goste osigurana je okrepa na vinarskom, obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Snježane Škudar u Gornjoj Stubici, u Hižakovcu 27, u neposrednoj blizini rodne kuće Matije Gupca.

Svi takmičari i gosti okupljaju se dana 01.06.2013. god. do 09,00 sati u restoranu „Trgocentra“ u Zaboku, Radničko Naselje bb. Oko 10,00 sati planiran je odlazak takmičara na borilišta. Svi ostali neka se osjećaju pozvanim da bodre svoje ekipe ili obiđu Gupčevu lipu i Muzej Seljačke bune.

Kotizacija za paintball je 200,00 kn po ekipi, kuglanje 150,00 kn po ekipi a ostali sportovi su 60,00 kn po takmičaru. Kotizacija se plaća prije odlaska na sportska borilišta, prilikom prijave takmičara.

Paintball će se igrati na poligonu u Dubrovčanu, 300 m poslije restauranta "Zelengaj", na cesti prema Tuheljskim Toplicama. Pratnja i upute osigurane.

Kuglanje će se odigravati u kuglani „Zivt“ u Zaboku u neposrednoj blizini Trgocentrovog restorana a ostali sportovi će se održati u Gornjoj Stubici, u Hižakovcu 27.

Dođite i zabavite se, veselimo se vašem dolasku...

Servo per amikeco