IPA klub Štajerska organizirao je u subotu, 17.3.2018 malonogometni IPA turnir, na kojem je ekipa IPA Varaždin osvojila 2. mjesto

Svi zainteresirani članovi pozivaju se da se jave našem članu Marijanu Kolednjak, mob: 098342918, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ukoliko žele biti dio ribičke ekipe IPA Varaždin, koja bi ubuduće sudjelovala na IPA takmičenjima u ribičiji.

Poštovani vjernici, zaposlenici PU varaždinske i PU međimurske!

Vjernici Varaždinske biskupije početkom mjeseca srpnja hodočaste Majki Božjoj Bistričkoj u Mariju Bistricu, pa će se tako dana 2. i 3. srpnja 2016. godine održati 327. hodočašće.

U srijedu 3. lipnja 2015. godine u sklopu obilježavanja 13. godina primanja IPA Sekcije Hrvatska u punopravno članstvo Međunarodne policijske organizacije, IPA Varaždin i NSD MUP-a Podružnica PU varaždinske organiziraju planinarsku šetnju na izletište Ravne Gore, a po završetku rekreativne šetnje na Ravnoj Gori će biti priređeno zajedničko druženje uz hranu i piće.

Dvadesetak članova IPA udruge Varaždin odazvalo se pozivu na zabavno-rekreativnu manifestaciju „Vincekov pohod“, koja se održala po Međimurskim bregima u subotu, 17. siječnja 2015. godine.

Policijska udruga IPA Varaždin i podružnica Strukovne udruge kriminalista pozivaju Vas na zabavno-rekreativnu manifestaciju „Vincekov pohod“, koja će se održati po Međimurskim bregima dana 17. siječnja 2015. godine sa početkom u 10,00 sati u organizaciji Policijske udruge IPA Međimurje.